Καλέστε μας +(30) 210 83 14 661

Τα Νέα του Συνδέσμου

Στην κορυφή του Κόσμου φοιτητές του ΠαΔΑ

Ο τίτλος θα μπορούσε να είναι Graphic art…ίως ή (ζω)γραφικές τέχνες, αφού τα παιδιά… ζωγράφισαν.

Τελικά οι διεθνείς διακρίσεις δεν έρχονται μόνο από τους αθλητές του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ, του άλματος εις μήκος ή του άλματος επί κοντώ.

Έρχονται και από τους φοιτητές του ΠαΔΑ που έφεραν την Ελλάδα στη δεύτερη θέση παγκοσμίως σε ομαδικό επίπεδο.

Στις 2 Ιουνίου 2024 ολοκληρώθηκε η προσπάθεια του φοιτητή της Κατεύθυνσης Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών του ΠΑΔΑ Πάολο Ορτολάνο που συμμετείχε στον 2nd Flexo Sinapse Worldwide Packaging Productivity Contest που έλαβε χώρα στο περίπτερο της COMEXI H10/C19.

Διαβάστε περισσότερα...

Άριστο κλίμα στο συνέδριο της FINAT

Βραβεύσεις, καινούργιες γνωριμίες, επαγγελματικές συζητήσεις, αναζητήσεις, νέες ιδέες, άριστο κλίμα.

Αυτά ήταν τα «αποτελέσματα» του ετήσιου συνεδρίου της FINAT που έγινε στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL από 22 έως 24 Μαΐου 2024.

Σ’ αυτή τη γιορτή των ετικετοποιών ο Σύνδεσμός μας έδωσε δυναμικό «παρών» με την παρουσία πολλών μελών του.

Διαβάστε περισσότερα...

Διεθνείς διακρίσεις για Έλληνες φοιτητές

Διαγωνιζόμενοι με συναδέλφους τους από χώρες με πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό, πλουσιότερες, τεχνολογικά πιο προηγμένες οι Έλληνες φοιτητές απέδειξαν στους διεθνείς διαγωνισμούς εκτυπώσεων ότι το ισχυρότερο «όπλο» είναι η ψυχή και η εσωτερική αξία.

Αποκορύφωμα αυτής της προσπάθειας είναι η παρουσία φοιτητή από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στον τελικό που θα γίνει στο Ντίσελντορφ, κατά τη διάρκεια της DRUPA, στις 2 Ιουνίου.

Η όλη παρουσία όμως των νέων από την Ελλάδα ξεπέρασε κάθε προσδοκία και έδειξε ότι μπορείς να κατακτάς το μέλλον όταν έχεις αποφασίσει να το κάνεις και να ξεπερνάς τα εμπόδια, όσο ανυπέρβλητα κι αν φαίνονται.

Διαβάστε περισσότερα...

Νέο μέλος στην «οικογένεια» του ΕΛΣΕΤ

Mε χαρά σας ανακοινώνουμε μια ακόμα διεύρυνση για τον ΕΛΣΕΤ.

Η εταιρία Konica Minolta είναι από σήμερα το νέο μέλος του Συνδέσμου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο την καλωσορίζει και εύχεται κάθε καλό στην πορεία της.

Διαβάστε περισσότερα...

Η πίτα της… τετραετίας

Την Παρασκευή 09/02/2024 συγκεντρωθήκαμε στο ξενοδοχείο Holiday Inn για να κόψουμε την πίτα του Συνδέσμου μας.

Οι περιπέτειες με τον κορονοϊό, τα συνεχή lock down με τους περιορισμούς και όλα τα σχετικά μας έκαναν να  καθυστερήσουμε τέσσερα χρόνια στο… ραντεβού μας, αφού η προηγούμενη κοπή πίτας έγινε το Φεβρουάριο του 2020.

Σε όλο αυτό το διάστημα, η μόνη εκδήλωση που κάναμε ήταν για τα «γενέθλια» του ΕΛΣΕΤ, όταν τα γιορτάσαμε στη Θεσσαλονίκη, στις 29 Σεπτεμβρίου του 2023.

Διαβάστε περισσότερα...

Ενημέρωση για τον εργατικό νόμο

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την καλύτερη δυνατή υποστήριξη των μελών του, ο ΕΛΣΕΤ ήρθε σε συνεννόηση με το νομικό σύμβουλό του κ. Κων. Ανυφαντή, ο οποίος την Πέμπτη 25/01/2024, από τις 14:30 έως τις 16:30 θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για το νέο εργατικό νόμο και θα απαντήσει στις ερωτήσεις τους.

Η ενημέρωση θα γίνει διαδικτυακά με link που θα σας αποσταλεί σε επόμενη ενημέρωση.

Διαβάστε περισσότερα...

Με την αιγίδα του ΕΛΣΕΤ το Future of Plastic Conference 2024

Η εταιρία Boussias Communication, η οποία, μεταξύ άλλων διοργανώνει και το συνέδριο Future of Plastic Conference μας καλεί να συμμετάσχουμε με ομιλία στη φετινή εκδήλωση και ζητάει να τεθεί υπό την αιγίδα του του Συνδέσμου μας.

Το Δ.Σ. του ΕΛΣΕΤ αποδέχεται ευχαρίστως και τις δύο προσκλήσεις και θα δώσει το «παρών» στις 6 Μαρτίου.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες.

Διαβάστε περισσότερα...

Το βραβείο και οι πραγματικοί δωρητές

Θεωρητικά η Κωνσταντίνα, η Παναγιώτα και ο Βασίλης βραβεύτηκαν στο  διαγωνισμό ετικέτας Greek Label Awards 2023 που συνδιοργάνωσαν το περιοδικό All pack και ο ΕΛΣΕΤ στην κατηγορία των σπουδαστών και απονεμήθηκε στην έκθεση GLOBAL – FOODETCH και κέρδισαν τη δωροεπιταγή των €400.

Στην ουσία όμως η Κωνσταντίνα Κέφου, η Παναγιώτα Λίγκα και ο Βασίλης Καλαμαράκης,  φοιτητές του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ήταν οι «χρυσοί χορηγοί».

Διαβάστε περισσότερα...

Βράβευση από τη Humanity Greece

Η ανθρωπιστική οργάνωση Humanity Greece βράβευσε τα πρόσωπα, τις εταιρίες και τους φορείς που στηρίζουν το έργο τους.

Σε μια λαμπρή εκδήλωση που έγινε στις 5 Δεκεμβρίου 2023 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, μεταξύ των άλλων βραβεύτηκε και ο ΕΛΣΕΤ για τη συνδρομή του στη στήριξη των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας.

Εκ μέρους του Συνδέσμου μας το βραβείο παρέλαβε ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Άγγελος Μπαλαμάτσιας.
Διαβάστε περισσότερα...

Greek Label Awards 2023 - 6ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ετικέτας

Το περιοδικό συσκευασίας All Pack Hellas και ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ετικετοποιών (ΕΛΣΕΤ), διοργανωσαν τον 6ον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ετικέτας “Greek Label Awards 2023”, με την υποστήριξη της GLOBAL PACK EXPO. Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της έκθεσης Global Pack, στις 11 Νοεμβρίου 2023.

Βραβευθείσες ετικέτες ανά κατηγορία:

Διαβάστε περισσότερα...

Ευχές από τη FINAT για τα «γενέθλιά» μας

Αγαπητοί συνάδελφοι, προμηθευτές, συνεργάτες και φίλοι,

με ιδιαίτερη χαρά διαβάζουμε στο ενημερωτικό φυλλάδιο Οκτωβρίου της FINAT την αναφορά στην εκδήλωσή μας της Θεσσαλονίκης για τη 10η επέτειο από την ίδρυση του ΕΛΣΕΤ, καθώς και την έκφραση συγχαρητηρίων για τη δεκαετή πορεία και συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα...

Με πλούσια… γεύση η FOODTECH

Γεμάτοι εμπειρίες έφυγαν διοργανωτές, εκθέτες και επισκέπτες από τη διπλή έκθεση FOODTECH και GLOBAL που έγινε στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN από τις 11 έως τις 13 Νοεμβρίου 2023.

Με πολλά περίπτερα και πολύ περισσότερες καινοτομίες «αφήνουμε πίσω το παλιό και μπαίνουμε στην έκθεση με το βλέμμα στο καινούργιο», όπως είπε ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΛΣΕΤ κ. Άγγελος Μπαλαμάτσιας στο χαιρετισμό του στα εγκαίνια.

Με περίπτερο – προσφορά των διοργανωτών συμμετείχε και ο ΕΛΣΕΤ, κάτι για το οποίο τους ευχαριστούμε θερμά.

Διαβάστε περισσότερα...

Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο

Στοιχεία Επικοινωνίας

ELSET

  • 3ης Σεπτεμβρίου 144, 6ος Όροφος,
    T.K. 11251, Αθήνα

  • +(30) 210 83 14 661, 693 671 0186

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FINAT