Καλέστε μας +(30) 210 83 14 661

Τα Νέα του Συνδέσμου

Πρωτοβουλία για το Τμήμα Συσκευασίας

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Σε καλό δρόμο η δημιουργία του

Στην κοινή προσπάθεια του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, των κλάδων των Γραφικών Τεχνών, των Εκτυπώσεων και  της Συσκευασίας και των φορέων τους για δημιουργία πανεπιστημιακού τμήματος Επιστημών Γραφικών Τεχνών και Συσκευασίας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο ΕΛΣΕΤ.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο ΕΛΣΕΤ στη SYSKEYASIA 2022

Αγαπητοί συνάδελφοι και συνεργάτες, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΣΕΤ κάνει αποδεκτή την πρόσκληση της 3ΕΚ για συμμετοχή του στην έκθεση SYSKEYASIA 2022 30 Σεπτεμμβρίου-3 Οκτωβρίου.

Όπως έχει γίνει και στις προηγούμενες εκθέσεις, οι διοργανωτές προσφέρουν δωρεάν στο σύνδεσμό μας το περίπτερο και τον εξοπλισμό του, κάτι για το οποίο τους ευχαριστούμε.

Διαβάστε περισσότερα...

Πρόσκληση για το… μέλλον από τη FOODTECH 2021

Με πολλή προσοχή, αλλά και πολλά θετικά μηνύματα έγινε η FOODTECH 2021 από τις 12 έως τις 15 Νοεμβρίου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι συμμετοχές, αλλά και η επισκεψιμότητα ήταν λίγο μειωμένες σε σχέση με προηγούμενες ανάλογες εκθέσεις, αυτό όμως σε τίποτα δεν μειώνει την ανάγκη της αγοράς να επανέλθει στους κανονικούς ρυθμούς της. Ήταν, άλλωστε, έκδηλη η τάση εκθετών και επισκεπτών να αναπληρωθεί ο χαμένος χρόνος της πανδημίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Αποτελέσματα Εκλογών ΕΛΣΕΤ 2021

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Εφορευτική Επιτροπή ανακοινώνει τα αποτελέσματα των εκλογών του ΕΛΣΕΤ της 18ης Οκτωβρίου 2021, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που εξέδωσε η εταιρία «Ζευς», η οποία στήριξε την ηλεκτρονική ψηφοφορία.
Διαβάστε περισσότερα...

Ο ΕΛΣΕΤ στη FOODTECH 2021

Αγαπητοί συνάδελφοι, συνεργάτες και φίλοι,

συμμετέχοντας στην κοινή προσπάθεια όλων να επανέλθουμε στην κανονικότητα, σας ανακοινώνουμε ότι το Δ.Σ. του ΕΛΣΕΤ έκανε ομόφωνα αποδεκτό το αίτημα της FOODTECH να προσφέρει την αιγίδα του Συνδέσμου στην έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo και με χαρά θα δώσουμε το «παρών» με δικό μας περίπτερο, δωρεάν παροχή της διοργανώτριας εταιρίας, κάτι για το οποίο την ευχαριστούνε θερμά.

Διαβάστε περισσότερα...

Επίσκεψη του Δ.Σ. στην εταιρία «HANAS»

Πιστό στη θέση του να στηρίζει κάθε καινοτομία, το Δ.Σ. του ΕΛΣΕΤ ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της εταιρίας «HANAS» και την επισκέφθηκε.

Ο κ. Αλέξανδρος Χανάς και οι συνεργάτες του υποδέχτηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους εξήγησαν τη φιλοσοφία, τον τρόπο λειτουργίας και τους στόχους και τα ξενάγησαν στις σύγχρονες και ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις της εταιρίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Διαδικτυακά το συνέδριο της FINAT

ΑΠΟ 31 ΜΑΪΟΥ ΕΩΣ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, το συνέδριο της FINAT θα διενεργηθεί διαδικτυακά από τις 31 Μαΐου έως τις 4 Ιουνίου 2021.

Το πρόγραμμα και λεπτομέρειες μπορείτε να τα δείτε στο link:

FINAT Labelling News Online | 22 April 2021 | ELF Special #1Αθήνα, 28-04-2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα...

Ο ΕΛΣΕΤ στη SYSKEVASIA VIRTUAL EXPO 2021

Αγαπητοί συνάδελφοι, συνεργάτες και φίλοι,

σας ενημερώνουμε ότι ο ΕΛΣΕΤ συμμετέχει στη SYSKEVASIA VIRTUAL EXPO που θα γίνει από τις 31 Μαΐου έως τις Ιουνίου 2021. Πρόκειται για ψηφιακή έκθεση, στην οποία η διοργανώτρια εταιρία 3ΕΚ προσφέρει δωρεάν «βήμα» στο Σύνδεσμό μας, όπως κάνει πάντα στις εκθέσεις που διοργανώνει.

Το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για μια ακόμα φορά την 3ΕΚ για την προσφορά της.

Διαβάστε περισσότερα...

Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο

Στοιχεία Επικοινωνίας

ELSET

  • 3ης Σεπτεμβρίου 144, 6ος Όροφος,
    T.K. 11251, Αθήνα

  • +(30) 210 83 14 661, 693 671 0186

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FINAT