Καλέστε μας +(30) 210 83 14 661

Τα Νέα του Συνδέσμου

Αποτελέσματα Εκλογών ΕΛΣΕΤ 2021

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Εφορευτική Επιτροπή ανακοινώνει τα αποτελέσματα των εκλογών του ΕΛΣΕΤ της 18ης Οκτωβρίου 2021, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που εξέδωσε η εταιρία «Ζευς», η οποία στήριξε την ηλεκτρονική ψηφοφορία.
Διαβάστε περισσότερα...

Ο ΕΛΣΕΤ στη FOODTECH 2021

Αγαπητοί συνάδελφοι, συνεργάτες και φίλοι,

συμμετέχοντας στην κοινή προσπάθεια όλων να επανέλθουμε στην κανονικότητα, σας ανακοινώνουμε ότι το Δ.Σ. του ΕΛΣΕΤ έκανε ομόφωνα αποδεκτό το αίτημα της FOODTECH να προσφέρει την αιγίδα του Συνδέσμου στην έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo και με χαρά θα δώσουμε το «παρών» με δικό μας περίπτερο, δωρεάν παροχή της διοργανώτριας εταιρίας, κάτι για το οποίο την ευχαριστούνε θερμά.

Διαβάστε περισσότερα...

Επίσκεψη του Δ.Σ. στην εταιρία «HANAS»

Πιστό στη θέση του να στηρίζει κάθε καινοτομία, το Δ.Σ. του ΕΛΣΕΤ ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της εταιρίας «HANAS» και την επισκέφθηκε.

Ο κ. Αλέξανδρος Χανάς και οι συνεργάτες του υποδέχτηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους εξήγησαν τη φιλοσοφία, τον τρόπο λειτουργίας και τους στόχους και τα ξενάγησαν στις σύγχρονες και ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις της εταιρίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Διαδικτυακά το συνέδριο της FINAT

ΑΠΟ 31 ΜΑΪΟΥ ΕΩΣ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, το συνέδριο της FINAT θα διενεργηθεί διαδικτυακά από τις 31 Μαΐου έως τις 4 Ιουνίου 2021.

Το πρόγραμμα και λεπτομέρειες μπορείτε να τα δείτε στο link:

FINAT Labelling News Online | 22 April 2021 | ELF Special #1Αθήνα, 28-04-2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα...

Ο ΕΛΣΕΤ στη SYSKEVASIA VIRTUAL EXPO 2021

Αγαπητοί συνάδελφοι, συνεργάτες και φίλοι,

σας ενημερώνουμε ότι ο ΕΛΣΕΤ συμμετέχει στη SYSKEVASIA VIRTUAL EXPO που θα γίνει από τις 31 Μαΐου έως τις Ιουνίου 2021. Πρόκειται για ψηφιακή έκθεση, στην οποία η διοργανώτρια εταιρία 3ΕΚ προσφέρει δωρεάν «βήμα» στο Σύνδεσμό μας, όπως κάνει πάντα στις εκθέσεις που διοργανώνει.

Το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για μια ακόμα φορά την 3ΕΚ για την προσφορά της.

Διαβάστε περισσότερα...

Νέα διεύρυνση για τον ΕΛΣΕΤ

Με ομόφωνη απόφασή του το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε την εγγραφή της εταιρίας DEL REPS στο Σύνδεσμο.

Καλωσορίζουμε το νέο μέλος του ΕΛΣΕΤ και ευχόμαστε να επιτύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Νέο μέλος στον ΕΛΣΕΤ

Με ομόφωνη απόφασή του το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε την εγγραφή της εταιρίας STARK PAPER στο Σύνδεσμο.

Καλωσορίζουμε το νέο μέλος του ΕΛΣΕΤ και ευχόμαστε να επιτύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Συμμετοχή του ΕΛΣΕΤ στα Printing awards 2020

Σε μια εκδήλωση που αφορούσε συνολικά τον κλάδο της τυπογραφίας, των εκτυπώσεων και των γραφικών τεχνών ο ΕΛΣΕΤ δεν μπορούσε παρά να δώσει το «παρών».

Η πρώτη βράβευση των Printing awards 2020 που διοργάνωσε η Boussias Communications την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου συγκέντρωσε τους σημαντικότερους εκπροσώπους του κλάδου και ανέδειξε τις καινοτόμες τάσεις, καθώς και τις δυνατότητες ανάπτυξης στον επιχειρηματικό ορίζοντα.

Διαβάστε περισσότερα...

Παρών στο 1o Plastics Conference ο ΕΛΣΕΤ

Συνεχίζοντας την ενημερωτική εκστρατεία του σχετικά με τη συλλογή και ανακύκλωση του σιλοκονόχαρτου, ο ΕΛΣΕΤ έδωσε το «παρών» στο 1ο Plastics Conference.

Μέσα στο γενικότερο πνεύμα της εκδήλωσης που αφορούσε τα προβλήματα, τις λύσεις και τις καινοτομίες σχετικά με την παραγωγή, τη χρήση και την ανακύκλωση του πλαστικού, ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου, κ. Αυγερινός Χατζηχρυσός, εξήγησε στους παρευρισκόμενους τον τρόπο που συλλέγεται και ανακυκλώνεται το σιλικονόχαρτο.

Διαβάστε περισσότερα...

Ενημέρωση και… βραβεία στην Pack & Label Days 2019

Και στην  εκδήλωση Pack & Label Days 2019 της 30ης  Νοεμβρίου και της 1ης Δεκεμβρίου έδωσε το «παρών» ο ΕΛΣΕΤ. Το περίπτερο ήταν προσφορά των διοργανωτών και οι ετικετοποιοί είχαν για μια ακόμα φορά την ευκαιρία να εξηγήσουν στους επισκέπτες το ρόλο και την προσφορά της ετικέτας στην  τελική παρουσίαση ενός προϊόντος.

Ακολουθώντας την τακτική που εφαρμόζει τον τελευταίο καιρό ο Σύνδεσμος, ενημέρωσε τους επισκέπτες για το μεγάλο βήμα της ανακύκλωσης του σιλικονόχαρτου και παρουσίασε τη μέθοδο που θα εφαρμόζεται.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο ΕΛΣΕΤ στη LABEL AWARDS 2019

Με τη στήριξη και του ΕΛΣΕΤ η DK Marketing και το εξειδικευμένο διμηνιαίο περιοδικό συσκευασίας All Pack Hellas διοργανώνουν στις 30/11 και 1/12/2019 τον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό ετικέτας «Gold label Awards 2019» στο χώρο της HELEXPO στο Μαρούσι.

Για να δείτε τους όρους συμμετοχής και το πρόγραμμα πατήστε εδώ.

Διαβάστε περισσότερα...

Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο

Στοιχεία Επικοινωνίας

ELSET

  • 3ης Σεπτεμβρίου 144, 6ος Όροφος,
    T.K. 11251, Αθήνα

  • +(30) 210 83 14 661, 693 671 0186

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FINAT