Καλέστε μας +(30) 210 83 14 661

Τα Νέα του Συνδέσμου

Ο ΕΛΣΕΤ στο Ι.Ε.Κ. Πειραιά

Επιστροφή στα… θρανία

Μετά το υποχρεωτικό «διάλειμμα» που επέβαλε η πανδημία, ο ΕΛΣΕΤ ξαναρχίζει τις επισκέψεις στις σχολές γραφικών τεχνών με στόχο να ενημερώσει τους σπουδαστές σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων στο χώρο της ετικετοποιίας, αλλά και της συσκευασίας γενικότερα.

Ο νέος γύρος των ενημερωτικών επισκέψεων ξεκίνησε από το ΙΕΚ Πειραιά Δεύτερης Ευκαιρίας, την Πέμπτη 8-12-2022. Επίσκεψη στην ίδια σχολή είχε γίνει και στο παρελθόν.

Ο πρόεδρος του ΕΛΣΕΤ κ. Θ. Καλκαβούρας μίλησε στους σπουδαστές για την ετικετοποιία και γενικότερα για τη συσκευασία, τους έδειξε δείγματα δουλειάς, ανέλυσε τις προοπτικές που υπάρχουν για επαγγελματική απασχόληση και έδωσε απαντήσεις στις απορίες των σπουδαστών.

Διαβάστε περισσότερα...

ALL PACK HELLAS - Διαγωνισμός Ετικέτας

Ο ΕΛΣΕΤ σε συνεργασία με το περιοδικό All Pack διοργανώνει το διαγωνισμό ετικέτας 2023.

Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών λήγει στις 20 Ιανουαρίου 2023 και η βράβευση των νικητών θα γίνει το Σάββατο 18-02-2023 στο MEC Παιανίας, στην Pack & label days, που γίνεται παράλληλα με την έκθεση GRAPHICA 2023, στις 17΄18 και 19 Φεβρουαρίου 2023.

 

Διαβάστε περισσότερα...

Ο ΕΛΣΕΤ στη GRAPHICA 2023

Αγαπητοί συνάδελφοι και συνεργάτες, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΣΕΤ κάνει αποδεκτή την πρόσκληση της GRAPHICA EXPO για συμμετοχή του στην έκθεση GRAPHICA 2023 που θα γίνει στις 17,18 και 19 Φεβρουαρίου 2023.

Όπως έχει γίνει και στις προηγούμενες εκθέσεις, οι διοργανωτές προσφέρουν δωρεάν στο σύνδεσμό μας το περίπτερο και τον εξοπλισμό του, κάτι για το οποίο τους ευχαριστούμε.

Διαβάστε περισσότερα...

Η SYSKEYASIA 22 και τα 10 χρόνια του ΕΛΣΕΤ

Με σύνθημα «Η Δεκα…αιτία της δημιουργίας» ο ΕΛΣΕΤ ξεκίνησε μια σειρά εκδηλώσεων που παίρνει μέρος ή θα διοργανώσει γιορτάζοντας τα δέκα χρόνια από την ίδρυσή του (2013-2023).

Η πρώτη εκδήλωση ήταν η SYSKEVASIA 2022 που διοργανώθηκε από 30 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 3 Οκτωβρίου 2022.

Κατά γενική ομολογία, η έκθεση είχε απόλυτη επιτυχία και κάλυψε τις ανάγκες εκθετών  και επισκεπτών.

Διαβάστε περισσότερα...

Πρωτοβουλία για το Τμήμα Συσκευασίας

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Σε καλό δρόμο η δημιουργία του

Στην κοινή προσπάθεια του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, των κλάδων των Γραφικών Τεχνών, των Εκτυπώσεων και  της Συσκευασίας και των φορέων τους για δημιουργία πανεπιστημιακού τμήματος Επιστημών Γραφικών Τεχνών και Συσκευασίας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο ΕΛΣΕΤ.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο ΕΛΣΕΤ στη SYSKEYASIA 2022

Αγαπητοί συνάδελφοι και συνεργάτες, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΣΕΤ κάνει αποδεκτή την πρόσκληση της 3ΕΚ για συμμετοχή του στην έκθεση SYSKEYASIA 2022 30 Σεπτεμμβρίου-3 Οκτωβρίου.

Όπως έχει γίνει και στις προηγούμενες εκθέσεις, οι διοργανωτές προσφέρουν δωρεάν στο σύνδεσμό μας το περίπτερο και τον εξοπλισμό του, κάτι για το οποίο τους ευχαριστούμε.

Διαβάστε περισσότερα...

Πρόσκληση για το… μέλλον από τη FOODTECH 2021

Με πολλή προσοχή, αλλά και πολλά θετικά μηνύματα έγινε η FOODTECH 2021 από τις 12 έως τις 15 Νοεμβρίου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι συμμετοχές, αλλά και η επισκεψιμότητα ήταν λίγο μειωμένες σε σχέση με προηγούμενες ανάλογες εκθέσεις, αυτό όμως σε τίποτα δεν μειώνει την ανάγκη της αγοράς να επανέλθει στους κανονικούς ρυθμούς της. Ήταν, άλλωστε, έκδηλη η τάση εκθετών και επισκεπτών να αναπληρωθεί ο χαμένος χρόνος της πανδημίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Αποτελέσματα Εκλογών ΕΛΣΕΤ 2021

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Εφορευτική Επιτροπή ανακοινώνει τα αποτελέσματα των εκλογών του ΕΛΣΕΤ της 18ης Οκτωβρίου 2021, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που εξέδωσε η εταιρία «Ζευς», η οποία στήριξε την ηλεκτρονική ψηφοφορία.
Διαβάστε περισσότερα...

Ο ΕΛΣΕΤ στη FOODTECH 2021

Αγαπητοί συνάδελφοι, συνεργάτες και φίλοι,

συμμετέχοντας στην κοινή προσπάθεια όλων να επανέλθουμε στην κανονικότητα, σας ανακοινώνουμε ότι το Δ.Σ. του ΕΛΣΕΤ έκανε ομόφωνα αποδεκτό το αίτημα της FOODTECH να προσφέρει την αιγίδα του Συνδέσμου στην έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo και με χαρά θα δώσουμε το «παρών» με δικό μας περίπτερο, δωρεάν παροχή της διοργανώτριας εταιρίας, κάτι για το οποίο την ευχαριστούνε θερμά.

Διαβάστε περισσότερα...

Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο

Στοιχεία Επικοινωνίας

ELSET

  • 3ης Σεπτεμβρίου 144, 6ος Όροφος,
    T.K. 11251, Αθήνα

  • +(30) 210 83 14 661, 693 671 0186

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FINAT