Καλέστε μας +(30) 210 83 14 661

Κοινωνική Δράση

Νέοι με μεγάλη όρεξη για… Φλεξοστρέφεια

Φοιτητές του Τμήματος Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με τη στήριξη του Ερευνητικού Εργαστηρίου «Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών και Μέσων Οπτικής Επικοινωνίας (ΕΤΓΤΜΟΕ)»  έκαναν το μεγάλο βήμα και «τόλμησαν» να λάβουν μέρος στον Διεθνή Διαγωνισμό εκτυπώσεων της Sinapse με τη χρήση εξομοιωτών εκτυπώσεων πιστοποιημένων από τον FTA.

Η Ομάδα Εκτυπώσεων της Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών, επί του παρόντος έχει καταφέρει να καταταχθεί στο Διαγωνισμό της Φλεξογραφίας στη δεύτερη θέση στη διεθνή κατάταξη, και οι τρεις φοιτητές (Πάολο Ορτολάνο, Ελένη-Στέλλα Θεοδωρακίδου και Νικόλαος-Φίλιππος Κύριλλος) πέρασαν σε ατομικό επίπεδο στην πρώτη δεκάδα των προκριματικών, ενώ ο Πάολο Ορτολάνο έχει προκριθεί στους ημιτελικούς του διαγωνισμού που θα γίνουν την Παρασκευή 12 Απριλίου. Το αποτέλεσμα αυτής της φάσης θα γίνει γνωστό την επόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε περισσότερα...

Ευχαριστήρια επιστολή από την «Αρωγή»

Ευχαριστούμε θερμά τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ετικετοποιών - ΕΛΣΕΤ για την εξαιρετική συνεργασία και την ευγενική χορηγία των Αυτοκόλλητων Ενημέρωσης & Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης για την Οπτική Αναπηρία.

Διαβάστε περισσότερα...

Η προσφορά μας έφτασε στο νοσοκομείο Σύρου

Αγαπητοί συνάδελφοι, συνεργάτες και φίλοι του ΕΛΣΕΤ,

το Δ. Σ. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι ο θάλαμος βιολογικής ασφάλειας που αγοράστηκε από το Σύνδεσμό μας και δωρήθηκε στο Βαρδάκειο και Πρώιο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου έχει ήδη εγκατασταθεί και λειτουργεί.

Όπως μας ενημέρωσαν οι αρμόδιοι, καθίσταται δυνατή η διάγνωση του COVID–19 και άλλων μολυσματικών νόσων μέσα σε μία ώρα, χωρίς να απαιτείται πλέον η μεταφορά του ασθενούς στην Αθήνα για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Διαβάστε περισσότερα...

Έπαινος για την κοινωνική δράση του ΕΛΣΕΤ

Ένας από τους βασικούς στόχους του ΕΛΣΕΤ είναι και η κοινωνική προσφορά. Ο Σύνδεσμός μας στηρίζει όπου μπορεί τους φορείς που βοηθάνε όσους βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Ιδιαίτερη ευαισθησία δείχνουμε σε θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά.

Σ’ αυτό το πλαίσιο στηρίζει το Kmop, τον οργανισμό κατά του σχολικού εκφοβισμού.

Διαβάστε περισσότερα...

Ευχαριστήρια Επιστολή από τη "Φλόγα"

Εκ μέρους των γονιών και των παιδιών της Φλόγας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξή σας μέσω της διαμεσολάβησής σας για τη δωρεά υλοποίησης αυτοκόλλητων για τον Σύλλογο μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Ευχαριστήρια Επιστολή από το Χαμόγελο του Παιδιού

Τα παιδιά και οι άνθρωποι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» σας εκφράζουμε για πολλοστή φορά τις θερμότερες ευχαριστίες μας για την συστηματική και ανεκτίμητη συμμετοχή σας στις προσπάθειες με πιο πρόσφατη τη χορηγία 80.000 ετικετών για την κάλυψη του τυπογραφικού λάθους στο νέο μας φυλλάδιο.

Για έναν εθελοντικό Οργανισμό, όπως «το Χαμόγελο του Παιδιού», που βασίζεται αποκλειστικά και μόνον στην ιδιωτική πρωτοβουλία, όπως και αν αυτή μεταφράζεται κάθε φορά, η συμμετοχή σας έχει την αξία θησαυρού...

Διαβάστε περισσότερα...

Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο

Στοιχεία Επικοινωνίας

ELSET

  • 3ης Σεπτεμβρίου 144, 6ος Όροφος,
    T.K. 11251, Αθήνα

  • +(30) 210 83 14 661, 693 671 0186

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FINAT