Αγαπητοί συνάδελφοι, προμηθευτές, συνεργάτες και φίλοι, μέλη και μη μέλη του ΕΛΣΕΤ,
όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, στις 4 Απριλίου θα συναντηθούμε στη Θεσσαλονίκη για την ετήσια εκδήλωση του ΕΛΣΕΤ.
Την Παρασκευή 04/04/2025 θα συγκεντρωθούμε στο ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης (26 ης Οκτωβρίου 65, τηλ. 2310504500) σε μια εκδήλωση για να δούμε όλοι μαζί «Πώς διαμορφώνεται το μέλλον».
Όλοι διαισθανόμαστε ότι γύρω μας όλα αλλάζουν με καταιγιστική συχνότητα. Δεν αρκεί να αυξήσουμε τους ρυθμούς στη δουλειά μας. Είναι πιο σημαντικό να αυξήσουμε τους ρυθμούς της σκέψης μας για να παρακολουθούμε και να προσαρμοζόμαστε σ’ αυτές τις αλλαγές.
Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, έχουν προσκληθεί τρεις ειδικοί, οι οποίοι θα αναπτύξουν θέματα που απασχολούν κάθε επιχειρηματία. Πρόκειται για την κυρία Αλεξάνδρα Στέφα, η οποία θα μιλήσει σχετικά με το well been αναφορικά με το ανθρώπινο δυναμικό, τον κ. Χρ. Γεωργίου, ο οποίος θα μιλήσει για «7 λάθη και τις 10 εντολές για την πώληση της οικογενειακής επιχείρησης» και τον κ. Βασίλη Παπαδάκη που θα μας αναλύσει το θέμα «Συγχωνεύσεις και εξαγορές: Τάσεις, παράγοντες, αποτυχίας και στρατηγικές για μεγιστοποίηση της επιτυχίας».
Στην εκδήλωσή μας είναι καλεσμένοι όλοι οι επιχειρηματίες (ετικετοποιοί, προμηθευτές, συνεργάτες, επιχειρηματίες από συναφείς χώρους κ.λπ.) που με οποιονδήποτε, άμεσο ή έμμεσο, τρόπο έχουν σχέση με το χώρο της συσκευασίας και ανεξάρτητα από το αν είναι ή όχι μέλη του ΕΛΣΕΤ.
Στο πρώτο μέρος θα γίνουν οι ενημερωτικές ομιλίες από μέλη του Δ.Σ. και σύντομες παρουσιάσεις των προϊόντων ή υπηρεσιών που προσφέρουν οι χορηγοί της εκδήλωσης. Στο δεύτερο οι ειδικοί θα αναπτύξουν τα θέματά τους και θα δεχτούν ερωτήσεις. Θα ακολουθήσει δείπνο στο χώρο του ξενοδοχείου.
Οι χορηγοί και τα οικονομικά ενήμερα μέλη έχουν δικαίωμα συμμετοχής χωρίς καμία επιβάρυνση. Τα μη μέλη επιβαρύνονται με 50 ευρώ ανά άτομο.
Παρακαλούμε, όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην εκδήλωσή μας, να αποστείλετε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τον κ. Οικονομίδη (τηλ.: 6936710186).
Το ξενοδοχείο Porto Palace προσφέρει ειδικές τιμές σε όσους παραμείνουν το βράδυ της εκδήλωσης, εφ΄ όσον το δηλώσουν όταν κλείσουν το δωμάτιο.
Σας επισυνάπτουμε το πρόγραμμα της εκδήλωσης.
- 17:00 - 17:30 Προσέλευση
- 17:30 - 17:45 Έναρξη – χαιρετισμός από το Δ.Σ
- 17:45 - 18:05 Παρουσίαση από Avery Dennison, Duygu Musanoglou
- 18:05 - 18:25 Παρουσίαση από BOBST, Jordi Giralt
- 18:25 - 18:45 Παρουσίαση από Gallus, Patrizio Vaninetti
- 18:45 - 18:55 Παρουσίαση από Konica Minolta, Βαγγέλης Βακάλης
- 18:55 - 19:05 Παρουσίαση από LINO.
- 19:05 - 19:20 Ομιλία της ψυχολόγου κυρίας Αλεξάνδρας Στέφα (*) με θέμα «Wellbeing στο εργασιακό περιβάλλον»
- 19:20 - 19:35 Ομιλία του καθηγητή κ. Χρ. Γεωργίου(**) με θέμα «Τα 7 λάθη και οι 10 εντολές για την πώληση της οικογενειακής επιχείρησης»
- 19:35 - 20:20 Ομιλία του καθηγητή κ. Βασίλη Παπαδάκη(***) με θέμα «Συγχωνεύσεις και εξαγορές: Τάσεις, παράγοντες αποτυχίας και στρατηγικές για μεγιστοποίηση της επιτυχίας».
- 20:30 Δείπνο