Καλέστε μας +(30) 210 83 14 661

Κοινωνική Δράση

Έπαινος για την κοινωνική δράση του ΕΛΣΕΤ

Ένας από τους βασικούς στόχους του ΕΛΣΕΤ είναι και η κοινωνική προσφορά. Ο Σύνδεσμός μας στηρίζει όπου μπορεί τους φορείς που βοηθάνε όσους βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Ιδιαίτερη ευαισθησία δείχνουμε σε θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά.

Σ’ αυτό το πλαίσιο στηρίζει το Kmop, τον οργανισμό κατά του σχολικού εκφοβισμού.

Την Τετάρτη 19-02-2020 ο Kmop κάλεσε τους φορείς που στηρίζουν το έργο του για να τους βραβεύσει ή να τους απονείμει έπαινο. Μεταξύ αυτών ήταν και ο ΕΛΣΕΤ. Κατά την απονομή του επαίνου ο γεν. γραμματέας του Δ.Σ. κ. Αυγ. Χατζηχρυσός είπε ότι είναι χρέος μας να βοηθάμε στο να μειωθεί ο σχολικός εκφοβισμός και θα το κάνουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Το Kmop είναι μη κυβερνητική οργάνωση που με κεντρικό σύνθημα «Υπάρχουν λύσεις, αρκεί να μιλήσεις» στηρίζει αφιλοκερδώς τα παιδιά – θύματα του μπούλινγκ. Μία από τις δραστηριότητές του είναι το  σεμινάριο «Σχολικός και Διαδικτυακός Εκφοβισμός: ένας Χρήσιμος Οδηγός για Γονείς» το οποίο απευθύνεται σε γονείς μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και αποτελείται από 5 κύριες εκπαιδευτικές βιντεοσκοπημένες ενότητες τις οποίες οι γονείς μπορούν να παρακολουθήσουν στον ελεύθερο χρόνο τους, εντός δύο μηνών από την εγγραφή τους στο μάθημα στην εκπαιδευτική πλατφόρμα COEUS.

Οι εκπαιδεύσεις γονέων είναι διαθέσιμες στον σύνδεσμο:
https://www.livewithoutbullying.com/trainings/parents-trainings


Αθήνα, 24-02-2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Γκαλερί Φωτογραφιών

επιστροφή στην κορυφή

Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο

Στοιχεία Επικοινωνίας

ELSET

  • 3ης Σεπτεμβρίου 144, 6ος Όροφος,
    T.K. 11251, Αθήνα

  • +(30) 210 83 14 661, 693 671 0186

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FINAT