Καλέστε μας +(30) 210 83 14 661

Κοινωνική Δράση

Η προσφορά μας έφτασε στο νοσοκομείο Σύρου

  • 02 Ιουνίου 2020 |

Αγαπητοί συνάδελφοι, συνεργάτες και φίλοι του ΕΛΣΕΤ,

το Δ. Σ. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι ο θάλαμος βιολογικής ασφάλειας που αγοράστηκε από το Σύνδεσμό μας και δωρήθηκε στο Βαρδάκειο και Πρώιο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου έχει ήδη εγκατασταθεί και λειτουργεί.

Όπως μας ενημέρωσαν οι αρμόδιοι, καθίσταται δυνατή η διάγνωση του COVID–19 και άλλων μολυσματικών νόσων μέσα σε μία ώρα, χωρίς να απαιτείται πλέον η μεταφορά του ασθενούς στην Αθήνα για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Επίσης, με το νέο εξοπλισμό είναι πια εύκολες οι προεγχειριτικές εξετάσεις που είναι πλέον υποχρεωτικές. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν πλέον καθυστερήσεις που θα μπορούσαν να έχουν πολύ αρνητικά αποτελέσματα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνεται για μια ακόμα φορά την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους ανταποκρίθηκαν σ’ αυτή την πρωτοβουλία του.


Αθήνα, 1-6-2010
Το Διοικητικό Συμβούλιο
 
Υ.Γ. Παραθέτουμε την ευχαριστήρια επιστολή της διοίκησης του Νοσοκομείου και τρία link των τοπικών sites της Σύρου που ανέφεραν τη δωρεά.

doreanosokomeiosyrou2020

επιστροφή στην κορυφή

Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο

Στοιχεία Επικοινωνίας

ELSET

  • 3ης Σεπτεμβρίου 144, 6ος Όροφος,
    T.K. 11251, Αθήνα

  • +(30) 210 83 14 661, 693 671 0186

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FINAT