Καλέστε μας +(30) 210 83 14 661

Τα Νέα του Συνδέσμου

Το βραβείο και οι πραγματικοί δωρητές

Θεωρητικά η Κωνσταντίνα, η Παναγιώτα και ο Βασίλης βραβεύτηκαν στο  διαγωνισμό ετικέτας Greek Label Awards 2023 που συνδιοργάνωσαν το περιοδικό All pack και ο ΕΛΣΕΤ στην κατηγορία των σπουδαστών και απονεμήθηκε στην έκθεση GLOBAL – FOODETCH και κέρδισαν τη δωροεπιταγή των €400.

Στην ουσία όμως η Κωνσταντίνα Κέφου, η Παναγιώτα Λίγκα και ο Βασίλης Καλαμαράκης,  φοιτητές του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ήταν οι «χρυσοί χορηγοί».

Δεν κράτησαν τη δωροεπιταγή για τον εαυτό τους, αλλά τη διέθεσαν για την αγορά μιας οθόνης 65’’ που τοποθετήθηκε στο εργαστήριο της σχολής και θα καλύπτει τις ανάγκες των φοιτητών, όχι μόνο σήμερα, αλλά και στο μέλλον. Απέδειξαν ότι εκτός από το κύριο αντικείμενο των σπουδών τους, σπουδάζουν και ήθος.

Ακόμα και αν θέλαμε να πούμε πολλά λόγια, η συγκίνηση που μας διακατέχει από την πρωτοβουλία των τριών νέων δεν μας το επιτρέπει.

Περιοριζόμαστε στο να τους εκφράσουμε τα πιο θερμά συγχαρητήριά μας για την απόφασή τους και τις ευχαριστίες μας για τα αισθήματα που μας προκάλεσε η πράξη τους, αλλά και το μάθημα που έδωσαν σε όλους μας.

Οφείλουμε επίσης να συγχαρούμε και τους καθηγητές της συντονιστικής ομάδας, Δρα Παναγιώτη Κυράτση και Δρα Νικόλαο Ευκολίδη για το ήθος που διδάσκουν στους φοιτητές και, φυσικά, το σύνολο των καθηγητών για τους χαρακτήρες που διαμορφώνουν.

Γκαλερί Φωτογραφιών

επιστροφή στην κορυφή

Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο

Στοιχεία Επικοινωνίας

ELSET

  • 3ης Σεπτεμβρίου 144, 6ος Όροφος,
    T.K. 11251, Αθήνα

  • +(30) 210 83 14 661, 693 671 0186

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FINAT