Καλέστε μας +(30) 210 83 14 661

Τα Νέα του Συνδέσμου

Παρών στο 1o Plastics Conference ο ΕΛΣΕΤ

Συνεχίζοντας την ενημερωτική εκστρατεία του σχετικά με τη συλλογή και ανακύκλωση του σιλοκονόχαρτου, ο ΕΛΣΕΤ έδωσε το «παρών» στο 1ο Plastics Conference.

Μέσα στο γενικότερο πνεύμα της εκδήλωσης που αφορούσε τα προβλήματα, τις λύσεις και τις καινοτομίες σχετικά με την παραγωγή, τη χρήση και την ανακύκλωση του πλαστικού, ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου, κ. Αυγερινός Χατζηχρυσός, εξήγησε στους παρευρισκόμενους τον τρόπο που συλλέγεται και ανακυκλώνεται το σιλικονόχαρτο.

Ένα διαφορετικό ακροατήριο ενημερώθηκε ότι ύστερα από σχεδόν τετραετείς προσπάθειες του ΕΛΣΕΤ, οι εταιρίες που χρησιμοποιούν αυτοκόλλητες ετικέτες για τα προϊόντα τους μπορούν να συγκεντρώνουν το σιλικονόχαρτο και να το στέλνουν σε εργοστάσιο του εξωτερικού για να ξαναχρησιμοποιηθεί με τρεις εναλλακτικές μορφές, συμβάλλοντας έτσι στην προστασία του περιβάλλοντος.

Όπως εξήγησε ο κ. Χατζηχρυσός, ο ΕΛΣΕΤ είναι πάντα στη διάθεση κάθε εταιρίας που θέλει να συμμετάσχει στο πρόγραμμα.

Οι αντιδράσεις ήταν πολύ θετικές και εκπρόσωποι από πολλές εταιρίες ζήτησαν να μάθουν περισσότερα.

Για λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Αθήνα, 14-02-2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Γκαλερί Φωτογραφιών

επιστροφή στην κορυφή

Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο

Στοιχεία Επικοινωνίας

ELSET

  • 3ης Σεπτεμβρίου 144, 6ος Όροφος,
    T.K. 11251, Αθήνα

  • +(30) 210 83 14 661, 693 671 0186

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FINAT