Καλέστε μας +(30) 210 83 14 661

Τα Νέα του Συνδέσμου

Ο ΕΛΣΕΤ στη FOODTECH 2021

  • 29 Σεπτεμβρίου 2021 |

Αγαπητοί συνάδελφοι, συνεργάτες και φίλοι,

συμμετέχοντας στην κοινή προσπάθεια όλων να επανέλθουμε στην κανονικότητα, σας ανακοινώνουμε ότι το Δ.Σ. του ΕΛΣΕΤ έκανε ομόφωνα αποδεκτό το αίτημα της FOODTECH να προσφέρει την αιγίδα του Συνδέσμου στην έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo και με χαρά θα δώσουμε το «παρών» με δικό μας περίπτερο, δωρεάν παροχή της διοργανώτριας εταιρίας, κάτι για το οποίο την ευχαριστούνε θερμά.

Όπως συμβαίνει με όλες τις εκθέσεις που συμμετέχει ο ΕΛΣΕΤ, στους επισκέπτες του περιπτέρου μας θα διατίθεται τσάντα από ανακυκλωμένο χαρτί με ετικέτα εξωτερικά που θα φέρει το λογότυπο του Συνδέσμου και που θα περιέχει ενημερωτικό φυλλάδιο για την προσφορά του κλάδου, ενδεικτικές ετικέτες και διαφημιστικό υλικό των οικονομικά ενήμερων εταιριών - μελών μας. Όλες αυτές οι ετικέτες είναι δωρεάν προσφορά στο Σύνδεσμο από τα μέλη του Δ.Σ.

Για το χρόνο, το σημείο και τον τρόπο παραλαβής του διαφημιστικού υλικού θα επανέλθουμε σύντομα με νεότερη ανακοίνωση.

Σας περιμένουμε από 12 έως 15 Νοεμβρίου 2021 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan στο περίπτερο A21a/HALL1 με την παράκληση να τηρήσουμε όλοι τα υγειονομικά μέτρα και με την ευχή ότι από εδώ και πέρα οι συναντήσεις μας θα είναι συχνές και οι εκδηλώσεις θα γίνονται στην… ώρα τους.

Αθήνα, 27/09/2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο

επιστροφή στην κορυφή

Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο

Στοιχεία Επικοινωνίας

ELSET

  • 3ης Σεπτεμβρίου 144, 6ος Όροφος,
    T.K. 11251, Αθήνα

  • +(30) 210 83 14 661, 693 671 0186

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FINAT