Καλέστε μας +(30) 210 83 14 661

Τα Νέα του Συνδέσμου

Επίσκεψη του Δ.Σ. στην εταιρία «HANAS»

  • 21 Σεπτεμβρίου 2021 |

Πιστό στη θέση του να στηρίζει κάθε καινοτομία, το Δ.Σ. του ΕΛΣΕΤ ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της εταιρίας «HANAS» και την επισκέφθηκε.

Ο κ. Αλέξανδρος Χανάς και οι συνεργάτες του υποδέχτηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους εξήγησαν τη φιλοσοφία, τον τρόπο λειτουργίας και τους στόχους και τα ξενάγησαν στις σύγχρονες και ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις της εταιρίας.

Όπως εξήγησε ο κ. Χανάς, το εύκαμπτο μαγνητικό κοπτικό (που περνάει από 25 στάδια ώστε να είναι έτοιμο να προσαρμοστεί στις ανάγκες οποιουδήποτε υλικού και να επιτύχει έτσι την απόλυτη ακρίβεια στις απαιτήσεις κάθε δουλειάς ) ανεβάζει το επίπεδο σε βαθμό που ελάχιστες εταιρίες στον κόσμο μπορούν να φτάσουν. Στην Ελλάδα είναι η μοναδική και από τις ελάχιστες στην Ευρώπη.

Όλα αυτά βέβαια απαίτησαν χρόνο προσαρμογής, πολλή δουλειά αλλά και… αρχικές αστοχίες που ξεπεράστηκαν οριστικά, ώστε να είναι δυνατή η δυναμική έξοδος στην αγορά.

Πιο σημαντικό από όλα αυτά είναι ότι πρόκειται για μια αμιγώς ελληνική εταιρία που το ύψος της επένδυσης αλλά κι οι στόχοι της ξεπερνούν τα ελληνικά σύνορα. Εντός συνόρων όμως θα μένουν σημαντικά ποσά που θα «έφευγαν» στο εξωτερικό για ανάλογες παραγγελίες, ενώ θα γίνεται και εισροή από τις διεθνείς συνεργασίες, κάτι που αποτελεί μια ακόμα επιβεβαίωση για τις δυνατότητες της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Επί πλέον, η εταιρία δημιουργεί θέσεις εργασίας.

Το Δ.Σ. εύχεται στην εταιρία και στους συντελεστές της κάθε καλό και ελπίζει να ακολουθήσουν και άλλοι αυτό το δρόμο.


Αθήνα, 21/09/2021
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΣΕΤ

επιστροφή στην κορυφή

Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο

Στοιχεία Επικοινωνίας

ELSET

  • 3ης Σεπτεμβρίου 144, 6ος Όροφος,
    T.K. 11251, Αθήνα

  • +(30) 210 83 14 661, 693 671 0186

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FINAT