Καλέστε μας +(30) 210 83 14 661

Τα Νέα του Συνδέσμου

Αναδιάρθρωση του Δ.Σ.

  • 03 Φεβρουαρίου 2023 |

Ο κ. Χατζηχρυσός νέος πρόεδρος του Δ.Σ.

Αγαπητοί συνάδελφοι, συνεργάτες και φίλοι,

ο πρόεδρος του ΕΛΣΕΤ κ. Θ. Καλκαβούρας συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίασε του Δ.Σ. και διάβασε την επιστολή παραίτησής του από το αξίωμά του, στην οποία επικαλείται λόγους ανεξάρτητους από τη θέλησή του. Όπως τόνισε, αυτή η παραίτηση δεν υποκρύπτει καμία άλλη αιτία, γι’ αυτό και παραμένει μέλος του Δ.Σ.

Τα υπόλοιπα μέλη, δείχνοντας κατανόηση στο πρόβλημά του τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του και αποφάσισαν ομόφωνα να του αποστείλουν ευχαριστήρια επιστολή.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, τέθηκε θέμα εκλογής νέου προέδρου. Ομόφωνα τα άλλα μέλη πρότειναν τον κ. Αυγερινό Χατζηχρυσό ως τον παλαιότερο και πιο έμπειρο, στα διοικητικά του ΕΛΣΕΤ. Ακολούθως τέθηκε θέμα εκλογής νέου γενικού γραμματέα, θέση που κατείχε μέχρι τώρα ο κ. Χατζηχρυσός. Ομόφωνα προτάθηκε από τα άλλα μέλη ο κ. Άγγελος Μπαλαμάτσιας. Και οι δύο αποδέχτηκαν τις προτάσεις και η σύνθεση του Δ.Σ. διαμορφώνεται ως εξής:

Πρόεδρος: Αυγερινός Χατζηχρυσός (Forlabels)
Αντιπρόεδρος: Ντενίζ Χαΐτογλου (Χαΐτογλου Α.Ε. Γραφικών Τεχνών)
Γεν. Γραμματέας: Άγγελος Μπαλαμάτσιας (Alpha Labels)
Ταμίας: Γιάννης Καραχάλιος (Sticker Hellas)
Μέλος: Θεόδωρος Καρκαβούρας (ετ-ελ)

Αθήνα, 01-02-2023
Το Διοικητικό Συμβούλιο


Επισυνάπτονται οι επιστολές του κ. Καλκαβούρα προς το Δ.Σ. και των υπολοίπων μελών προς τον κ. Καλκαβούρα.


 Επιστολή παραίτησης Προέδρου

Προς: Τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΛΣΕΤ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
για λόγους ανεξάρτητους από τη θέλησή μου και λόγω έλλειψης χρόνου αδυνατώ να ανταποκριθώ στα καθήκοντα του προέδρου του Δ.Σ. του ΕΛΣΕΤ. Με βαθιά λύπη είμαι υποχρεωμένος να δηλώσω την παραίτησή μου από αυτή τη θέση.

Η δεκαετής παρουσία μου και η άριστη συνεργασία με όλα, παλαιότερα και νεότερα, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι αψευδής μάρτυρας ότι η παραίτηση αυτή δεν υποκρύπτει και δεν υπονοεί καμιά άλλη αιτία. Άλλωστε, πάντα η συνεργασία μας διακρινόταν από την ευθύτητα και την ειλικρίνεια.

Γι’ αυτό και τώρα δηλώνω ρητά ότι παραιτούμαι από πρόεδρος. Όχι από μέλος του Δ.Σ. Και – πάνω από όλα – όχι από φίλος. Παραμένω δίπλα σας και στηρίζω κάθε πρωτοβουλία, κάθε κίνηση, κάθε καινοτομία που δίνει ώθηση στο Σύνδεσμό μας, άρα και στον κλάδο μας. Και, φυσικά, η εταιρία μου παραμένει μέλος του ΕΛΣΕΤ.

Σας ευχαριστώ όλους για την άψογη συνεργασία μας, όχι μόνο κατά την τριετία που ήμουν πρόεδρος, αλλά και για όλη τη «δεκα…αιτία» της δημιουργίας. Γιατί, όντως, κάτι δημιουργήθηκε αυτά τα δέκα χρόνια. Και δηλώνω πρόθυμος να συνεργαστώ με το νέο πρόεδρο και, φυσικά, με όλο το Δ.Σ. για να δημιουργήσουμε πολλά ακόμα.


Αθήνα, 01-02-2023
Με βαθιά εκτίμηση
και τα πιο ειλικρινή αισθήματα
Θεόδωρος Καλκαβούρας


 Ευχαριστήρια επιστολή του Δ.Σ.

Προς: κ. Θεόδωρο Καλκαβούρα

Αγαπητέ Θοδωρή,

τα μέλη του Δ.Σ. σεβόμενα τις αιτίες που σε υποχρεώνουν σε παραίτηση από τη θέση του προέδρου, με βαθιά λύπη κάνουν δεκτή αυτή την παραίτηση.

Ταυτιζόμαστε μαζί σου στην αναφορά σου για ευθύτητα και ειλικρίνεια που χαρακτήριζε πάντα τις σχέσεις μας και γι’ αυτό σου ζητήσαμε να παραμείνεις στο Δ.Σ., έστω και ως απλό μέλος. Η τριετής εμπειρία σου ως πρόεδρος, αλλά και η συνολικά δεκαετής προσφορά σου από όλες τις θέσεις του Δ.Σ. σε κάνουν πολύτιμο στήριγμα του Συνδέσμου μας. Επίσης ταυτιζόμαστε με την αναφορά σου για όσα δημιουργήσαμε αυτά τα χρόνια, πολλά από τα οποία έγιναν επί της προεδρίας σου.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να σε ευχαριστήσουμε για όσα έχεις προσφέρει, αλλά και για όσα είμαστε σίγουροι ότι θα προσφέρεις με τις δημιουργικές ιδέες σου στο μέλλον, ανεξάρτητα από το αν και ποια θέση θα κατέχεις.

 

Αθήνα, 01-02-2023

Τα μέλη του Δ.Σ.

Ντενίζ Χαΐτογλου

Αυγερινός Χατζηχρυσός

Γιάννης Καραχάλιος

Άγγελος Μπαλαμάτσιας

επιστροφή στην κορυφή

Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο

Στοιχεία Επικοινωνίας

ELSET

  • 3ης Σεπτεμβρίου 144, 6ος Όροφος,
    T.K. 11251, Αθήνα

  • +(30) 210 83 14 661, 693 671 0186

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FINAT