Καλέστε μας +(30) 210 83 14 661

Προμηθευτές & Συνεργάτες

HEIDELBERG HELLAS Α.Ε.Ε

Η εταιρία Heidelberg Hellas ΑΕΕ ιδρύθηκε σαν θυγατρική της αλλοδαπής πολυεθνικής Buhrmann – Tetterode – International B.V. Ολλανδίας και μετετράπη σε ανώνυμη εμπορική εταιρία με τον διακριτικό τίτλο BTI – HELLAS AEE, το 1995. Από τις 13 Απριλίου 2015 η εταιρία μας είναι μέλος του παγκόσμιου οργανισμού του κατασκευαστικού οίκου Heidelberg Druckmaschinen Aktiengesellschaft (Heidelberg), σημαντικότερου προμηθευτή και συνεργάτη στην παγκόσμια βιομηχανία εκτύπωσης και πλέον καινοτόμο κατασκευαστή τεχνολογιών αιχμής και η νέα επωνυμία της είναι Heidelberg Hellas ΑΕΕ.
 
Η Heidelberg Hellas είναι ο βασικότερος προμηθευτής ολοκληρωμένων λύσεων στο χώρο των γραφικών τεχνών, με κάλυψη σε όλη την Ελλάδα. Το δυναμικό της εταιρίας είναι επικεντρωμένο στις πριν και μετά την πώληση δραστηριότητες. Η εταιρία μας προμηθεύει την ελληνική αγορά γραφικών τεχνών με πλήρη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών για όλο το φάσμα παραγωγής (προεκτύπωση, εκτύπωση και τελική επεξεργασία), μηχανήματα, λογισμικά, ανταλλακτικά, αναλώσιμα, υλικά, τεχνική υποστήριξη και άλλες υπηρεσίες. 
 
 Η Heidelberg Hellas ΑΕΕ, ως αντιπρόσωπος του οίκου Gallus Ferd. Rüesch AG (μέλος του ομίλου Heidelberg Druckmaschinen AG) και σημαντικότερου παραγωγού τεχνολογικών λύσεων στον τομέα της Ετικετοποιίας παγκοσμίως, στοχεύει στην υποστήριξη των Ελλήνων Ετικετοποιών, μέσω τεχνολογιών αιχμής και καινοτόμων λύσεων.
 

HEIDELBERG HELLAS Α.Ε.Ε.

Υπεύθυνος: Νικόλαος Διαμαντής

Π. Μπακογιάννη 26, 14451 Μεταμόρφωση

 www.heidelberg.com

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 210 2805511

 210 2811901

επιστροφή στην κορυφή

Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο

Στοιχεία Επικοινωνίας

ELSET

  • 3ης Σεπτεμβρίου 144, 6ος Όροφος,
    T.K. 11251, Αθήνα

  • +(30) 210 83 14 661, 693 671 0186

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FINAT