Καλέστε μας +(30) 210 83 14 661

Προμηθευτές & Συνεργάτες

BEL INFORMATION SYSTEMS O.E.

Η BEL INFORMATION SYSTEMS O.E. αποτελεί τη νούμερο «Ένα» ελληνική εταιρεία παραγωγής εξειδικευμένου λογισμικού και παροχής  υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής εξυπηρετώντας με απόλυτη συνέπεια και ποιότητα από το 1998 την κάθετη αγορά των γραφικών τεχνών και της εκτυπωτικής βιομηχανίας.

Διαθέτοντας ένα άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, εξειδικευμένη τεχνογνωσία και ένα ευρύ προϊοντικό χαρτοφυλάκιο, έχει κατορθώσει να αποκτήσει μια μεγάλη εγκατεστημένη βάση στην Ελλάδα και στις αγορές του εξωτερικού (Ευρώπη, Τουρκία), όπου δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια με ιδιαίτερη επιτυχία.

Βασικό προϊόν αποτελεί το Overprint MIS, που διακρίνεται για την αρθρωτή αρχιτεκτονική του και την απρόσκοπτη ενσωμάτωση λειτουργικών οντοτήτων όπως CRM, Προκοστολόγησης και Διαχείρισης Προσφορών, Διαχείρισης Παραγγελιών, Οργάνωσης και Παρακολούθησης της Παραγωγής και Αποθήκης, προσφέροντας έτσι τεχνολογικές λύσεις αιχμής στους κατασκευαστές ετικετών και με προσιτό κόστος κτήσης!

Ειδικότερα όσον αφορά τον κλάδο, το Overprint MIS υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών εκτύπωσης ετικετών, όπως αυτοκόλλητες, shrink-sleeve, In-mould (IML), κ.ά., κάθε μία με τα δικά της χαρακτηριστικά και μεθόδους επεξεργασίας της. Καλύπτει δε, ολόκληρο τον κύκλο κοστολόγησης και παραγωγής, περιλαμβάνοντας όλα τα στάδια της εκτύπωσης και μετεκτύπωσης – φινιρίσματος, όπως κοπή, βερνίκωμα, πλαστικοποίηση, εξώθηση και επίστρωση σιλικόνης, προσφέροντας σε πραγματικό χρόνο πληροφόρηση και πληθώρα στατιστικών στοιχείων διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη μείωση του κόστους, τη βελτιστοποίηση των πόρων και την καλύτερη οργάνωση της παραγωγικής διαδικασίας!

Υπεύθυνος: Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος

Ποσειδώνος 23 & Συν/χη Δαβάκη, 144 51 Μεταμόρφωση - Αττική

  www.bel.gr

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  210 6892500

  210 6892508

επιστροφή στην κορυφή

Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο

Στοιχεία Επικοινωνίας

ELSET

  • 3ης Σεπτεμβρίου 144, 6ος Όροφος,
    T.K. 11251, Αθήνα

  • +(30) 210 83 14 661, 693 671 0186

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FINAT