Καλέστε μας +(30) 210 83 14 661

Ετικετοποιοί

ΧΑΡΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΠΥ ΑΕΒΕ

ΧΑΡΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΠΥ Α.Ε.Β.Ε.

Η ΧΑΡΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΠΥ ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1991, στην Αττική, 30χμ από το κέντρο της Αθήνας. Η επιχείρησή μας εξειδικεύεται στο τομέα του αυτογραφικού χαρτιού (Carbonless Paper) και Θερμικού χαρτιου (Thermal paper), στο εμπόριο, τη μεταποίηση και στον τομέα Pack to Pack, με έμφαση στη μεταποίηση (slitting).

Απολαμβάνουμε μια σταθερή αύξηση κατά τη διάρκεια των τελευταίων 16 ετών, με έντονη τη παρουσία μας στην τοπική αγορά. Το εργοστάσιό μας, με έκταση 3000τ.μ είναι ένα ουσιαστικό μέρος της επιχείρησής μας. Διατηρούμε αποθέματα κατά προσέγγιση 500-600ΜΤ από όλα μας τα είδη προϊόντων χαρτιού.

Εμείς και το προσωπικό μας, έχοντας επίγνωση αυτού που πρέπει να ολοκληρώσουμε, με υπευθυνότητα προς τους πελάτες μας, προσπαθούμε πάντα να γινόμαστε καλύτεροι. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ήταν και θα είναι το ισχυρότερο κίνητρο για μας για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά με στόχο τη καλύτερη δυνατή εκπλήρωση των αναγκών τους.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε μας να έχουμε διαρκώς ικανοποιημένους πελάτες προκειμένου να επιτύχουμε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία. Κρατάμε μια στενή σχέση συνεργασίας με τους υπαλλήλους μας προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή παραγωγικότητα. Είμαστε πλήρως υπεύθυνοι προς τους πελάτες μας, τουςπρομηθευτές μας κι εμάς τους ίδιους.

Το μυστικό της συνεχούς επιτυχίας μας είναι: ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ ΑΠΟ 1 ΡΟΛΟ ΕΩΣ 1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΦΟΡΤΗΓΟ


Υπεύθυνος: Αποστολίδης Απόστολος

Θέση Γκόρυτσα, Ασπρόπυργος

  www.cosmoscopy.gr

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  6977629698, 210 5599838

επιστροφή στην κορυφή

Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο

Στοιχεία Επικοινωνίας

ELSET

  • 3ης Σεπτεμβρίου 144, 6ος Όροφος,
    T.K. 11251, Αθήνα

  • +(30) 210 83 14 661, 693 671 0186

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FINAT