Καλέστε μας +(30) 210 83 14 661

Ετικετοποιοί

Χαΐτογλου Α.Ε. Γραφικών Τεχνών

Η εταιρία μας δημιουργήθηκε το 2008, ως αποτέλεσμα της εισαγωγής της Χαΐτογλου – Χαρτέλ ΑΒΕΕ στον κλάδο των Γραφικών Τεχνών και πιο συγκεκριμένα, στον τομέα της εκτύπωσης ετικετών και εύκαμπτων υλικών, αρχικά με την ονομασία Χαΐτογλου – Χαρτέλ ΑΒΕΕ Κλάδος Γραφικών Τεχνών.

Έπειτα από μία ιδιαίτερα πετυχημένη πενταετία κατά την οποία καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, η εταιρία μας ανεξαρτητοποιήθηκε από την Χαΐτογλου – Χαρτέλ ΑΒΕΕ και μετονομάστηκε σε Χαΐτογλου ΑΕ Γραφικών Τεχνών.

Στις εγκαταστάσεις μας, στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, σε έκταση 2.500 τ.μ. στεγάζονται όλα τα τμήματα που εμπλέκονται στη παραγωγική διαδικασία, σε μια καθαρά καθετοποιημένη μονάδα όπου η άριστη και άμεση συνεργασία μεταξύ των in-house τμημάτων prepress, press και λοιπών υπηρεσιών μας επιτρέπει να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, από την πρώτη επαφή με τον πελάτη καθώς και μετά την παράδοση του τελικού προϊόντος.

Διαρκή μας στόχο αποτελεί η πλήρης καθετοποίηση και ανάπτυξη μέσω της συνεχόμενης επένδυσης σε σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό.

Μόνιμη προσήλωσή μας, η άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας.

ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ Α.Ε ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Υπεύθυνη: ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ ΝΤΕΝΙΖ

Kαλοχώρι 57009, Θεσσαλονίκη

www.haitoglou.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2310 700823-7

2310 700832

επιστροφή στην κορυφή

Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο

Στοιχεία Επικοινωνίας

ELSET

  • 3ης Σεπτεμβρίου 144, 6ος Όροφος,
    T.K. 11251, Αθήνα

  • +(30) 210 83 14 661, 693 671 0186

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FINAT