Καλέστε μας +(30) 210 83 14 661

Ετικετοποιοί

NOVATRON A.E.

NOVATRON A.E.

Η Novatron ΑΕ ιδρύθηκε το 2002 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εισαγωγή και διάθεση Προϊόντων, Λύσεων και Εφαρμογών Υψηλής Τεχνολογίας.

Διαθέτοντας μια εξαιρετικά μεγάλη γκάμα προϊόντων και έχοντας εξυπηρετήσει μέχρι σήμερα περισσότερους από 10.000 πελάτες, η Novatron AE παρέχει με σιγουριά και ταχύτητα ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις στους ακόλουθους τομείς: Κωδικοποίηση και Ιχνηλασιμότητα Προϊόντων, Ολοκληρωμένα Συστήματα Πλαστικών Καρτών, Βιομηχανικές Λύσεις Κωδικοποίησης Προϊόντων, Συστήματα Λιανικής Πώλησης. Διαθέτει υπερσύγχρονη παραγωγική μονάδα αναλωσίμων για τους κλάδους της βιομηχανίας, της εφοδιαστικής αλυσίδας και της εντατικής λιανικής.

Επιπλέον, είναι σε θέση να παρέχει πλήρη υποστήριξη και αναλώσιμα για όλα τα προαναφερθέντα προϊόντα, συνεργαζόμενη με τους σημαντικότερους προμηθευτές διεθνώς. Στο πελατολόγιό της εταιρείας συγκαταλέγονται τράπεζες, βιομηχανίες, αλυσίδες καταστημάτων, εταιρείες τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, καθώς και πλήθος φορέων και οργανισμών του Δημοσίου.


Υπεύθυνος: Κολυβάς Σπύρος

Ι. Αποστολοπούλου 61Α*, TK 15231, Χαλάνδρι, Αθήνα

  www.novatron.gr

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  210 6180 865

επιστροφή στην κορυφή

Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο

Στοιχεία Επικοινωνίας

ELSET

  • 3ης Σεπτεμβρίου 144, 6ος Όροφος,
    T.K. 11251, Αθήνα

  • +(30) 210 83 14 661, 693 671 0186

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FINAT