Καλέστε μας +(30) 210 83 14 661

Εκδηλώσεις

Το παρόν καθορίζεται από το... μέλλον

H εκδήλωση του ΕΛΣΕΤ της 10ης Μαΐου 2016 που έγινε στο ξενοδοχείο Life Gallery προκάλεσε το ενδιαφέρον των παρισταμένων πολύ περισσότερο από όσο ευελπιστούσαν οι διοργανωτές.
 
Η εκδήλωση ήταν χωρισμένη σε δύο μέρη. Το πρώτο αφορούσε αυστηρά θέματα του κλάδου των ετικετοποιών. Τα ανέπτυξαν ο νομικός σύμβουλος του ΕΛΣΕΤ κ. Κωνσταντίνος Ανυφαντής και μέλη του Δ.Σ.
 
Ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα, ακολούθησε το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, το οποίο παρακολούθησαν και οι προμηθευτές και άλλοι συνεργάτες των ετικετοποιών, καθώς και εργαζόμενοι στις ετικετοποιίες. 
 
Ο κ. Δημήτριος Μπουραντάς, καθηγητής του Μάνατζμεντ, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για στελέχη (Executive MBA) και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc) Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ανέλυσε απολύτως παραστατικά προτάσεις, ιδέες και πρακτικές που μπορούν να βελτιώσουν τις προοπτικές των επιχειρήσεων. Δίνοντας απτά παραδείγματα, ο κ. Μπουραντάς εξήγησε ότι ανάπτυξη και πρόοδο επιτυγχάνει μόνο όποιος μπορεί να προσαρμόζεται. Το κεντρικό μήνυμα της ομιλίας ήταν ότι το παρόν καθορίζεται από το μέλλον και όχι το ανάποδο
 
Ο  ΕΛΣΕΤ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους χορηγούς της εκδήλωσης. Σ’ αυτή την προσπάθεια αρωγοί ήταν οι εταιρίες: Heidelberg Hellas AEE, GRAPHCOM, ΧΕΙΚΟΝ, UNIMAG, 3 print hellas, UPM Raflatac, ΛΟΞΑΣ ΑΕΒΕ και Bel και φυσικά όσους παρευρέθηκαν σ’ αυτήν. Επίσης, ευχαριστούμε τα περιοδικά «All pack» και «Η Τυπογραφία» για τη στήριξή τους. 
 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
xorigoi2016
 
επιστροφή στην κορυφή

Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο

Στοιχεία Επικοινωνίας

ELSET

  • 3ης Σεπτεμβρίου 144, 6ος Όροφος,
    T.K. 11251, Αθήνα

  • +(30) 210 83 14 661, 693 671 0186

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FINAT