Καλέστε μας +(30) 210 83 14 661

Εκδηλώσεις

Συνάντηση σε… χαλαρούς ρυθμούς

Αυτή τη φορά ετικετοποιοί και προμηθευτές ξέφυγαν λίγο από τα συνηθισμένα. Η συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Life Gallery της Εκάλης είχε μικρότερη… δόση από επαγγελματικά θέματα και μεγαλύτερη από σύσφιγξη σχέσεων και κοινωνικές επαφές.

Το Σάββατο 13-04-2019 ο ΕΛΣΕΤ κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του για μια σύντομη ενημέρωση επί των πεπραγμένων και ένα ποτήρι κρασί. Και τα δύο είχαν απόλυτη επιτυχία.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια εν τάχει αναφορά στις πρωτοβουλίες και τα δρώμενα του Συνδέσμου μας από τον πρόεδρο κ. Αυγερινό Χατζηχρυσό, τον γενικό γραμματέα κ. Θοδωρή Καλκαβούρα και τον ταμία κ. Άγγελο Μπαλαμάτσια.

Επιγραμματικά, οι ομιλητές αναφέρθηκαν στο βραβείο LALELicious που διοργανώνει η FINAT και ο ΕΛΣΕΤ έχει αναλάβει να ενημερώσει το ελληνικό κοινό (έχουν γίνει τέσσερις παρουσίασεις σε σχολές), στο Erasmus plus που είναι ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης εργαζομένων ή νέων που πρόκειται να εργαστούν στην ετικετοποιία και στρέφεται στις πλέον σύγχρονες μεθόδους (π.χ. ψηφιακές δεξιότητες).

Αναγνώριση των προσπαθειών του Δ.Σ. θεωρείται η προσέγγιση στον ΕΛΣΕΤ που επιδιώκουν οι εταιρίες που διοργανώνουν εκθέσεις. Αυξάνεται συνεχώς ο κατάλογος εκείνων που προτείνουν συνεργασία με το σύνδεσμο. Αυτό σημαίνει ότι όλο και διευρύνεται ο κύκλος της απήχησης του ΕΛΣΕΤ, δηλαδή των εταιριών – μελών του.

Επίσης, έγινε αναφορά στα άμεσα σχέδια του ΕΛΣΕΤ, καθώς και στα σημαντικά θέματα του κλάδου, όπως οι κλαδικές συμβάσεις, το πρόβλημα με τα απόβλητα και άλλα συναφή.

Ο ΕΛΣΕΤ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φίλους και τα μέλη που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει στις εταιρίες NOVACEL, LAINO, UPM και UNIMAG για τη στήριξή τους.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά το περιοδικό «Τυπογραφία» που για μια ακόμα φορά έδωσε το «παρών» και κάλυψε φωτογραφικά την εκδήλωση.

Αθήνα, 15-04-2019

Το Διοικητικό Συμβούλιο

επιστροφή στην κορυφή

Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο

Στοιχεία Επικοινωνίας

ELSET

  • 3ης Σεπτεμβρίου 144, 6ος Όροφος,
    T.K. 11251, Αθήνα

  • +(30) 210 83 14 661, 693 671 0186

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FINAT