Καλέστε μας +(30) 210 83 14 661

Εκδηλώσεις

Ο ΕΛΣΕΤ στη Σιβιτανίδειο για το LABELicious

Συνεχίζοντας την ενημερωτική εκστρατεία για το βραβείο LABELicious που διοργανώνει η FINAT, αλλά και γενικότερα για την ετικετοποιία ο ΕΛΣΕΤ ενημέρωσε τους φοιτητές του τμήματος Γραφιστικής Εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων (Α’ & και Β’ Εξάμηνο) και Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών (Α’ & Γ’ εξάμηνο) της Σιβιτανιδείου Σχολής.

Η παρουσίαση χωρίστηκε σε δύο μέρη.

Στο πρώτο ο πρόεδρος του ΕΛΣΕΤ κ. Αυγερινός Χατζηχρυσός ενημέρωσε τους φοιτητές για τον κλάδο της ετικετοποιίας και τις προοπτικές του και εξήγησε ότι η τεχνολογική εξέλιξη προσφέρει δυνατότητες και ευκαιρίες που μπορούν να αλλάξουν τελείως το τοπίο και να διαμορφώσουν κάτι απόλυτα διαφορετικό.  Όπως γίνεται σε όλες τις ανάλογες παρουσιάσεις, ο κ. Χατζηχρυσός προέτρεψε τους νέους να ασχοληθούν με τον κλάδο, να εξειδικευτούν και αναζητήσουν εδώ την επαγγελματική πορεία τους.

Το δεύτερο μέρος της ομιλίας ήταν αφιερωμένο στην πρωτοβουλία της FINAT για το LABELicious. Την ομιλία έκανε το μέλος του Δ.Σ. και ταμίας κ. Άγγελος Μπαλαμάτσιας, ο οποίος ενημέρωσε τους φοιτητές για τη FINAT (διεθνής ένωση ετικετοποιών), το είδος και τους όρους του διαγωνισμού, για τις τρεις κατηγορίες και για τα βραβεία που  θα πάρουν οι νικητές κάθε κατηγορίας (μια εβδομάδα εργασιακής εμπειρίας, δωρεάν φιλοξενία στη LABELEXPO των Βρυξελλών, όπου θα γίνει και η βράβευση και χρηματικό έπαθλο).

Μετά τις δύο ενημερώσεις ακολούθησε η υποβολή ερωτήσεων από τους φοιτητές που πήραν απαντήσεις και έλυσαν τις απορίες τους

Οι ενημερώσεις θα συνεχιστούν σε ΙΕΚ με τα οποία ο ΕΛΣΕΤ έχει έρθει σε επαφή.

Το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το περιοδικό «Τυπογραφία» για τη φωτογραφική κάλυψη και γενικότερα για την αμέριστη στήριξή του σ’ αυτήν αλλά και σε όλες τις άλλες προσπάθειές του.

Αθήνα, 28-1-2019
Το Δ.Σ. του ΕΛΣΕΤ

Γκαλερί Φωτογραφιών

επιστροφή στην κορυφή

Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο

Στοιχεία Επικοινωνίας

ELSET

  • 3ης Σεπτεμβρίου 144, 6ος Όροφος,
    T.K. 11251, Αθήνα

  • +(30) 210 83 14 661, 693 671 0186

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FINAT