Καλέστε μας +(30) 210 83 14 661

Εκδηλώσεις

Ο ΕΛΣΕΤ στα… θρανία του ΙΕΚ Πειραιά

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ Πειραιά την παρουσίαση του LABELicious αλλά και τις προοπτικές επαγγελματικής πορείας στο χώρο της ετικετοποιίας.
Η παρουσίαση έγινε την Τετάρτη 3 Απριλίου στο χώρο της σχολής.

Στο πρώτο μέρος της ομιλίας ο κεντρικός ομιλητής κ. Άγγελος Μπαλαμάτσιας, ταμίας του Δ.Σ. του ΕΛΣΕΤ εξήγησε στους σπουδαστές τι είναι η ετικέτα, ποια είναι η χρησιμότητά της και ποιες είναι οι προοπτικές της. Επίσης, ενημέρωσε συνοπτικά τα παιδιά για τις μεθόδους και τις τεχνολογίες που εφαρμόζει σήμερα η ετικετοποιία.

Το LABELicious  που διοργανώνει η διεθνής ομοσπονδία ετικετοποιών, η FINAT, κάλυψε το δεύτερο μέρος της παρουσίασης. Ο κ. Μπαλαμάτσιας μίλησε για το βραβείο που δίνει την ευκαιρία στους νέους να έλθουν σε επαφή με το χώρο της ετικετοποιίας και τις τεχνολογικές εξελίξεις που έρχονται με ορίζοντα το 2025.

Επίσης, όπως συνέβη και στις προηγούμενες παρουσιάσεις, τα παιδιά έμαθαν για τα έπαθλα που προσφέρει στους νικητές η FINAT, αλλά και για τις ανεκτίμητες εμπειρίες που θα αποκομίσουν από τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό.

Μετά την παρουσίαση ακολούθησαν ερωτήσεις από τους σπουδαστές, που κάλυψαν τις απορίες τους.

Αθήνα, 08-04-2019
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Γκαλερί Φωτογραφιών

επιστροφή στην κορυφή

Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο

Στοιχεία Επικοινωνίας

ELSET

  • 3ης Σεπτεμβρίου 144, 6ος Όροφος,
    T.K. 11251, Αθήνα

  • +(30) 210 83 14 661, 693 671 0186

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FINAT