Καλέστε μας +(30) 210 83 14 661

Εκδηλώσεις

Ενημερωτική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη

  • 05 Μαϊος 2017 |

Την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 και ώρα 17:00 ο ΕΛΣΕΤ οργανώνει στη Θεσσαλονίκη εκδήλωση για την ενημέρωση του κλάδου.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα αναφερθούμε σε τρέχοντα ζητήματα, όπως οι δραστηριότητες της FINAT, οι στόχοι του ΕΛΣΕΤ, οι τρόποι επίτευξής τους, τα προβλήματα και οι σκέψεις για το μέλλον του κλάδου.

Οι ετικετοποιοί θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις απόψεις τους, να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους και να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Συνδέσμου. 

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα γίνουν δύο ομιλίες που θα αναφέρονται σε θέματα των επιχειρήσεων και ειδικότερα του κλάδου:

-Η πρώτη θα έχει θέμα σχετικό με την καινοτομία στις επιχειρήσεις και γενικότερα στο επιχειρείν, με ομιλητή τον καθηγητή κ. Ι. Μπακούρο.

Είναι δεδομένο ότι η επιχείρηση που δεν προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις επιταγές της εποχής επιβιώνει δύσκολα. Οφείλουν λοιπόν οι επιχειρήσεις όχι απλώς να ακολουθήσουν τους ρυθμούς, αλλά, σε πολλές περιπτώσεις, να τους ξεπεράσουν.

-Η δεύτερη ομιλία θα αναφέρεται στις δυσκολίες και στη μεθόδευση της μεταβίβασης των επιχειρήσεων στις νεότερες γενιές.

Οι περισσότερες επιχειρήσεις στον κλάδο μας, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη είναι οικογενειακές. Πρέπει λοιπόν να βρεθούν τρόποι που θα καθιστούν εύκολη την ομαλή διαδοχή. Οι αντιλήψεις και οι ανάγκες του παρελθόντος συγκρούονται με τις προκλήσεις του μέλλοντος και πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή, ώστε να μη συνεχιστεί απλώς η λειτουργία μιας επιχείρησης, αλλά να εξασφαλιστεί η επιβίωσή της προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις των καιρών. Ομιλήτρια θα είναι η οικονομολόγος, σύμβουλος επικοινωνίας και εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού κυρία Ρούλα Κωτούδη.

Η εκδήλωση θα γίνει στο ξενοδοχείο THE MET HOTEL, 26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη,


Αθήνα, 04-05-2017

Το Διοικητικό Συμβούλιο

επιστροφή στην κορυφή

Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο

Στοιχεία Επικοινωνίας

ELSET

  • 3ης Σεπτεμβρίου 144, 6ος Όροφος,
    T.K. 11251, Αθήνα

  • +(30) 210 83 14 661, 693 671 0186

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FINAT