Καλέστε μας +(30) 210 83 14 661

Εκδηλώσεις

Ενημέρωση των φοιτητών του ΠΑΔΑ για το LABELicious

Στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας για το βραβείο LABELicious που διοργανώνει η FINAT, ο ΕΛΣΕΤ ενημέρωσε τους φοιτητές του τμήματος Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Με τη συνδρομή του καθηγητή κ. Τάσου Πολίτη, ο πρόεδρος του ΕΛΣΕΤ κ. Αυγερινός Χατζηχρυσός εξήγησε στους φοιτητές την πρωτοβουλία της FINAT και το είδος του διαγωνισμού που προκηρύσσει, καθώς και το έπαθλο που θα κερδίσουν.

Το μεγαλύτερο μέρος όμως της ομιλίας του κ. Χατζηχρυσού αφιερώθηκε στο μέλλον και τις προοπτικές του κλάδου.

Αφού έκανε μια σύντομη αναδρομή στη μέχρι τώρα πορεία της ετικετοποιίας, ανέπτυξε τις δυνατότητες που παρουσιάζονται με την πρόοδο της τεχνολογίας και εξήγησε στους φοιτητές ότι η εξέλιξη δεν σταματάει πουθενά αν υπάρχουν νέοι άνθρωποι που έχουν όρεξη και όραμα για δημιουργία.

Τελειώνοντας ο κ. Χατζηχρυσός προέτρεψε τους νέους να ασχοληθούν με τον κλάδο και αναζητήσουν εδώ την επαγγελματική πορεία τους.

Οι ενημερώσεις θα συνεχιστούν σε ΙΕΚ με τα οποία ο ΕΛΣΕΤ έχει έρθει σε επαφή.

Αθήνα, 27-12-2018

Το Δ.Σ. του ΕΛΣΕΤ

Γκαλερί Φωτογραφιών

επιστροφή στην κορυφή

Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο

Στοιχεία Επικοινωνίας

ELSET

  • 3ης Σεπτεμβρίου 144, 6ος Όροφος,
    T.K. 11251, Αθήνα

  • +(30) 210 83 14 661, 693 671 0186

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FINAT