Καλέστε μας +(30) 210 83 14 661

Εκδηλώσεις

Ενημέρωση στον ΑΚΤΟ για το LABELicious

Μια ακόμα «επίσκεψη» σε σπουδαστές γραφικών τεχνών έκανε ο Ο ΕΛΣΕΤ. Αυτή τη φορά πήγε στον Όμιλο ΑΚΤΟ για να παρουσιάσει το βραβείο LABELicious που διοργανώνει η FINAT, αλλά και να δώσει την ευκαιρία στους νέους να κάνουν την πρώτη «γνωριμία» τους με τον κόσμο της ετικέτας.
Ομιλητής ήταν ο ταμίας του ΕΛΣΕΤ κ. Άγγελος Μπαλαμάτσιας, ο οποίος στο πρώτο μέρος της ομιλίας του ενημέρωσε τα παιδιά για την ετικετοποιία και τις δυνατότητες που παρουσιάζει σε επαγγελματικό, αλλά και σε επίπεδο δημιουργίας.

Στο δεύτερο μέρος της παρουσίασης ο κ. Μπαλαμάτσιας ανέπτυξε το LABELicious, το βραβείο που δίνει την ευκαιρία στους νέους να έλθουν σε επαφή με τη FINAT, τη διεθνή οργάνωση των ετικετοποιών, δηλαδή εκεί που χτυπά η καρδιά της ετικετοποιίας.
Τα παιδιά έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και ενημερώθηκαν για το διαγωνισμό και τα έπαθλα που προβλέπονται για τους νικητές των τριών κατηγοριών.

Όπως έγινε και στις προηγούμενες παρουσιάσεις, στο τέλος τα παιδιά υπέβαλαν ερωτήσεις και είδαν δείγματα από παλαιότερες δουλειές.
Και αυτή τη φορά την παρουσίαση στήριξε το περιοδικό «Τυπογραφία», το οποίο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΣΕΤ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τόσο για τη φωτογραφική κάλυψη, όσο και για την συνεχή παρουσία και συνδρομή του σε όλες τις πρωτοβουλίες του ΕΛΣΕΤ.


Αθήνα, 19-3-2019
Το Δ.Σ. του ΕΛΣΕΤ

Γκαλερί Φωτογραφιών

επιστροφή στην κορυφή

Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο

Στοιχεία Επικοινωνίας

ELSET

  • 3ης Σεπτεμβρίου 144, 6ος Όροφος,
    T.K. 11251, Αθήνα

  • +(30) 210 83 14 661, 693 671 0186

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FINAT