Καλέστε μας +(30) 210 83 14 661

Ελληνικός Σύνδεσμος Ετικετοποιών

Mια επαγγελματική ένωση που διαμορφώνει αρχές, κοινές βάσεις και προϋποθέσεις για συνολική ανάπτυξη

16 Μαρ

Συνάντηση για την επιμόρφωση στη βιομηχανία των εκτυπώσεων

Συνάντηση φορέων του κλάδου για την διοργάνωση σεμιναρίων επιμόρφωσης στη βιομηχανία των εκτυπώσεων

Οι επιστημονικοί και επαγγελματικοί φορείς των κλάδων γραφικών τεχνών, εκτυπώσεων και συσκευασίας, αναζητώντας λύση στο τεράστιο πρόβλημα έλλειψης εξειδικευμένου προσωπικού που αντιμετωπίζει ο χώρος, πραγματοποίησαν μια πρώτη, διερευνητική, συνάντηση για να ανταλλάξουν σκέψεις και να καταγράψουν τις ανάγκες. Η συνάντηση έλαβε χώρα διαδικτυακά την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος όλοι οι φορείς των κλάδων και ειδικότερα οι κ.κ. Γεώργιος Γαμπρέλλης και Αναστάσιος Πολίτης Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της HELGRAMED - Πανελλήνιας  Ένωσης Πτυχιούχων  Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών αντίστοιχα, ο κ. Μάριος Τσιγώνιας, Διευθυντής του ερευνητικού Εργαστηρίου Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών & Μέσων Οπτικής Επικοινωνίας – GRAPHMEDLAB στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, ο κ. Δημήτρης Μαντής, Πρόεδρος του ΣΥΒΙΠΥΣ – Σύνδεσμος Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών και Συσκευασίας, ο κ. Άγγελος Μπαλαμάτσιας  από τον ΕΛΣΕΤ – Ελληνικός Σύνδεσμος Ετικετοποιών, ο κ. Χρήστος Κουτρουδίτσος από τον ΣΕΜΕΕ και ο κ. Κίμων Παπαθανασόπουλος από τη FESPA.

Διαβάστε περισσότερα...

Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο

Στοιχεία Επικοινωνίας

ELSET

  • 3ης Σεπτεμβρίου 144, 6ος Όροφος,
    T.K. 11251, Αθήνα

  • +(30) 210 83 14 661, 693 671 0186

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FINAT