Καλέστε μας +(30) 210 83 14 661

Τα Νέα του Συνδέσμου

Πρόσκληση για το… μέλλον από τη FOODTECH 2021

Με πολλή προσοχή, αλλά και πολλά θετικά μηνύματα έγινε η FOODTECH 2021 από τις 12 έως τις 15 Νοεμβρίου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι συμμετοχές, αλλά και η επισκεψιμότητα ήταν λίγο μειωμένες σε σχέση με προηγούμενες ανάλογες εκθέσεις, αυτό όμως σε τίποτα δεν μειώνει την ανάγκη της αγοράς να επανέλθει στους κανονικούς ρυθμούς της. Ήταν, άλλωστε, έκδηλη η τάση εκθετών και επισκεπτών να αναπληρωθεί ο χαμένος χρόνος της πανδημίας.

Ο ΕΛΣΕΤ ήταν εκεί, όπως είχε ενημερώσει τα μέλη, τους συνεργάτες και τους φίλους του. Με κεντρικό σύνθημα «Δίνουμε το ‘‘παρών’’ στο… μέλλον», υποδέχτηκε στο περίπτερό του τους λίγο πάνω από 300 επισκέπτες. Ένα ποιοτικό στοιχείο αυτών των επισκεπτών είναι ότι ενώ στις προηγούμενες εκδηλώσεις οι περισσότεροι ήταν ενδιαφερόμενοι με γενικές βλέψεις στα αγροτικά και βιολογικά προϊόντα, αυτή τη φορά υπήρχαν πολλοί επιχειρηματίες με συγκεκριμένους στόχους που σε πολλές περιπτώσεις είχαν μαζί τους τη φωτογραφία του περιέκτη ή τον εντόπιζαν στην αυτοκόλλητη μπάρα με περιέκτες που ήταν αναρτημένη στην «πλάτη» του περιπτέρου.

Όπως γίνεται σε όλες τις εκθέσεις στις οποίες λαμβάνει μέρος ο ΕΛΣΕΤ, οι επισκέπτες έπαιρναν μια τσάντα από ανακυκλωμένο χαρτί μέσα στην οποία ήταν τοποθετημένα το ενημερωτικό φυλλάδιο για τον Σύνδεσμο, ενδεικτικές ετικέτες με το λογότυπο του ΕΛΣΕΤ και διαφημιστικό υλικό για τις εταιρίες – μέλη. Όπως πάντα, υπήρχαν και οι σχολικές ετικέτες με συνθήματα κατά του παιδικού μπούλινγκ.

Κατά την πάγια τακτική, δεν έγινε καταγραφή επισκεπτών.

Αθήνα, 18 Νοεμβρίου 2021
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Γκαλερί Φωτογραφιών

επιστροφή στην κορυφή

Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο

Στοιχεία Επικοινωνίας

ELSET

  • 3ης Σεπτεμβρίου 144, 6ος Όροφος,
    T.K. 11251, Αθήνα

  • +(30) 210 83 14 661, 693 671 0186

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FINAT