Καλέστε μας +(30) 210 83 14 661

Ελληνικός Σύνδεσμος Ετικετοποιών

Mια επαγγελματική ένωση που διαμορφώνει αρχές, κοινές βάσεις και προϋποθέσεις για συνολική ανάπτυξη

Η πίτα της… τετραετίας

Η πίτα της… τετραετίας

Την Παρασκευή 09/02/2024 συγκεντρωθήκαμε στο ξενοδοχείο Holiday Inn για να κόψουμε την πίτα του Συνδέσμου μας. Οι περιπέτειες με τον κορονοϊό, τα συνεχή lock down με τους περιορισμούς και όλα τα σχετικά μας έκαναν να  καθυστερήσουμε τέσσερα χρόνια στο… ραντεβού μας, αφού η προηγούμενη κοπή πίτας έγινε το Φεβρουάριο του 2020.

Περισσότερα

Νέοι με μεγάλη όρεξη για… Φλεξοστρέφεια

Νέοι με μεγάλη όρεξη για… Φλεξοστρέφεια

Φοιτητές του Τμήματος Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με τη στήριξη του Ερευνητικού Εργαστηρίου «Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών και Μέσων Οπτικής Επικοινωνίας (ΕΤΓΤΜΟΕ)» έκαναν το μεγάλο βήμα και «τόλμησαν» να λάβουν μέρος στον Διεθνή Διαγωνισμό εκτυπώσεων της Sinapse με τη χρήση εξομοιωτών εκτυπώσεων πιστοποιημένων από τον FTA.

Περισσότερα

Το βραβείο και οι πραγματικοί δωρητές

Prosfora Foititon

Θεωρητικά η Κωνσταντίνα, η Παναγιώτα και ο Βασίλης βραβεύτηκαν στο διαγωνισμό ετικέτας Greek Label Awards 2023 που συνδιοργάνωσαν το περιοδικό All pack και ο ΕΛΣΕΤ στην κατηγορία των σπουδαστών και απονεμήθηκε στην έκθεση GLOBAL – FOODETCH και κέρδισαν τη δωροεπιταγή των €400.

Στην ουσία όμως η Κωνσταντίνα Κέφου, η Παναγιώτα Λίγκα και ο Βασίλης Καλαμαράκης, φοιτητές του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ήταν οι «χρυσοί χορηγοί».

Περισσότερα

Παρακαλώ, εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνδέεται με το λογαριασμό σας. Θα σας αποσταλεί ένας κωδικός επιβεβαίωσης. Μόλις λάβετε τον κωδικό επιβεβαίωσης, θα μπορέσετε να επιλέξετε νέο κωδικό για το λογαριασμό σας.

Βράβευση από Humanity Greece

Βράβευση από Humanity Greece

Ανακύκλωση του σιλικονόχαρτου

Σιλικονόχαρτο, ο «Αφανής Ήρωας»
και τρόποι ανακύκλωσής του

«Ντύνοντας τα ελληνικά προϊόντα που διατίθενται στο εξωτερικό,
η ετικέτα γίνεται ο "πρεσβευτής" της εγχώριας παραγωγής στις διεθνείς αγορές»

Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο

Στοιχεία Επικοινωνίας

ELSET

  • 3ης Σεπτεμβρίου 144, 6ος Όροφος,
    T.K. 11251, Αθήνα

  • +(30) 210 83 14 661, 693 671 0186

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FINAT